Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Pinnostödet 2024 till Gullan!
2024-03-22 09:12
Årets Pinnostöd till Tillbergaledare

Pinnostödet som inrättats efter vår allas Pinno Engströms död och till hans minne har i år utdelats till Anders Gullan Jonasson. Här kan Ni läsa mer.
Vi gratulerar Gullan till utmärkelsen.

 

Från Pinnostödets hemsida

Fonden har upprättats Till minne av Thomas "Pinno" Engström och hans gärning.
-Under hela sitt vuxna liv har vår pappa, eldsjälen Thomas Engström varit engagerad som bl.a. förbundskapten, utbildare, lagledare och ledare internationellt och nationellt inom både fotboll, bandy och dans.
För att hans engagemang och brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling ska leva vidare inrättade vi en minnesfond i hans ära.


-För att Thomas “Pinno” Engströms engagemang och brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling ska leva vidare inrättas en minnesfond. Fondens syfte är att stödja barn och ungdomar inom olika verksamheter som kanske inte har de bästa förutsättningarna men som har ett eget driv till utveckling.


-Främjandet av minnesfondens ändamål ska i första hand ske genom <b>utdelning av stöd till förening, funktionär och/eller individuell utövare (barn eller ungdom) för att främja möjligheter att driva verksamheten för att alla individer ska ha rätten att delta och inte begränsas av sina färdigheter eller ekonomiska förutsättningar. Stödet ska kunna vara avgörande för personens eller gruppens fortsatta utveckling.

Skänk gärna en slant för att fonden även i framtiden skall kunna utdela medel.

Länsförsäkringar bank 9025 9530540

Meddelande kan lämnas via pinnosminnesfond@gmail.com


Nyhetsarkiv
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer