Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Jesper Flodström ny sportchef för Tillberga!
2024-03-22 18:58

Förra året ingick Jesper Flodström i en sportgrupp som tillsammans har delat på de sportsliga ansvaret i klubben. Till kommande säsong är han nyanställd sportchef för Tillberga. 

 

Berätta lite om skillnaderna mellan din roll förra året och din roll nu?
Tidigare har vi haft en sportgrupp som delat på de sysslor som rört det sportsliga för A-laget. Till kommande säsong så har styrelsen valt att tänka om och instället anställt mig som sportchef för Tillberga Bandy. Jag blir länken mellan A-laget och styrelsen samt får en övergripande syn på det sportsliga i föreningen, men med huvudsakliga uppgiften att ställa ett så bra lag som möjligt på isen i höst när Bandyallsvenskan drar igång igen. 

 

Förra säsongen blev inte så bra som tänkt, hur går tankarna kring kommande säsong gällande lagbygge?
Förra säsongen blev tyvärr en mellan säsong där vi tappade allt för många tongivande spelare innan och under säsongen utan att lyckas fylla tomrummet. Mitt mål är att ge tränarna en spelartrupp att arbeta med, som både är bredare och innehåller mer spelkvalité än föregående säsong. 

 

Vad är målsättningen inför kommande säsong?
Tillberga ska alltid vara ett lag för övre halvan av serien, sen vad lagets egna målsättning blir för säsongen är helt upp till gruppen själva att bestämma! 

 

Från och med nästa vecka kommer vi att börja presentera våra första förlängningar och eventuella nyförvärv. 


Nyhetsarkiv
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer