Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Arvid Carlsson förlänger sitt kontrakt.
2024-04-10 18:36

Arvid Carlsson kom till Tillberga förra året från Västanfors. Han var med och spelade sex Allsvenska matcher den gångna säsongen och har nu förlängt sitt kontrakt med 1+1 år. 

 

Du blir kvar i Tillberga i minst ett år till, hur går tankarna kring ditt förlängda kontrakt?

- Jag har valt att förlänga mitt kontrakt för jag vet vad laget kan uppnå även om vi hade en tuff säsong förra året. Det är bra killar och tränare i laget. 

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

- Säsongen som var började jag precis som laget bra. Sen blev det sämre allt efter säsongen gick. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar både för laget och för dig individuellt?

- Till nästa säsong vill jag bidra med mer till laget och se till att vi är på den övre halvan av serien för så bra lag har vi!

 

Jesper Flodströms kommentar om förlängningen med Arvid: 

- Arvid kom till oss från Västanfors inför förra säsongen. En rejäl back som inte kliver undan i duellspelet. Lyhörd och träningsvillig. Så jag är övertygad om att han kommer fortsätta ta kliv och utvecklas som bandyspelare under kommande säsong. 


Nyhetsarkiv
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer