Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Johan "Farre" Söderström tränar Tillberga en säsong till!
2024-04-26 17:12

Johan "Farre" Söderström har förlängt sitt kontrakt med ett år. Kommande säsong blir hans fjärde som huvudtränare i Tillberga!

I och med Farres förlängning är ledarstaben i Tillberga klar. 

Joakim Porswald - assisterande tränare

Johan Neidenmark - lagledare

Roger Abrahamsson, Alexander Abrahamsson och Krister Johnson - materialförvaltare

Mårten Engström - materialansvarig

 

Du har valt att förlänga ditt kontrakt med Tillberga en säsong, varför föll valet på att träna laget i minst en säsong till?

- Jag känner mig inte färdig med utvecklingen på laget och ser stor potential i truppen. Vi har även fått in några spännande nyförvärv och hoppas på några till. 

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

Säsongen som var fick vi kämpa, vi tappade många spelare inför och även vår kapten, Emil Juhlén under säsongen. Men när man summerar säsongen så tycker jag ändå vi gjorde det bra med det material vi hade. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar?

Säsongen som kommer blir spännande. Vi ser ut att kunna ställa ett starkt lag på pappret på isen och jag vet att vårat spel håller hög nivå. 

 

Jesper Flodströms kommentar om Farres förlängning:

- Det känns väldigt skönt att kunna presentera en förlängning av Farre. Förra säsongen blev väldigt upphackad för Johan då han fick gå in och spela större delen av matcherna och på grund av det fick han släppa en stor del av coachbiten för att kunna prestera på isen. I år ska han få all möjlighet att fokusera fullt ut på tränarbiten och ha rätt verktyg och material att jobba med.  

 


Nyhetsarkiv
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer