Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Filip Backström klar för två nya år i Tillberga!
2024-04-28 17:45

Filip Backström har valt att förlänga sitt kontrakt med Tillberga med två år. Filip kom till klubben inför förra säsongen, från Västanfors. Han stod för 11 mål den gångna säsongen och slutade på en fjärdeplats i den interna skytteligan. 

 

Du blir kvar i Tillberga i minst två år till, hur går tankarna kring ditt förlängda kontrakt?

- Jag valde att förlänga med Tillberga för att jag trivs väldigt bra och det känns som vi har något bra på gång. 

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

- Förra säsongen blev inte alls som vi tänkt oss. Vi kom inte upp i den nivån vi ville, samma gäller även min individuella prestation säsongen som var. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar?

- Säsongen som kommer tror jag kommer bli väldigt rolig och att vi är med och tävlar högre upp i serien. 

 

Jesper Flodströms kommentar om förlängningen med Backström:

- Filip kom till oss inför förra säsongen från Västanfors. En spelare som gått från hårdskjutande försvarare till en mer offensiv roll där han är mer med i spelet och får fler lägen för att nyttja sitt fina skott. Det känns bra att Filip skrivit på ett kontrakt på 2 år. Det ger både Filip och oss ett lugn och kontinuitet att jobba vidare med. 


Nyhetsarkiv
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer