Tillberga bandy stadens roligaste lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillberga Bandy
Västerås

Figge Nilsson klar för ett år till i Tillberga!
2024-05-02 19:44

Figge Nilsson har valt att förlänga sitt kontrakt med Tillberga med ett år. Figge spelade alla 22 allsvenska matcher förra säsongen och vann den interna assistligan med 21 assist. 

 

Du har förlängt ditt kontrakt med Tillberga och blir kvar i klubben i minst ett år till. Hur går tankarna kring ditt förlängda kontrakt, varför föll valet på att stanna i Tillberga?

- Jag valde att stanna i Tillberga för att vi har ett bra gäng där jag trivs och tror att vi har något bra på gång inför nästa säsong.

 

Förra säsongen blev inte alls lyckad och ni slutade på en tolfte plats och undvek negativt kval i sista matchen, hur går tankarna kring säsongen som var?

- Förra säsongen gick inte som vi ville. Vi kom inte alls upp i nivån som vi har kapacitet till. Skulle säga att min individuella prestation hörde ihop ganska bra med lagets prestation. 

 

Hur går tankarna kring säsongen som väntar?

- Inför kommande säsong ska vi absolut sträva efter att komma högre upp i serien än vad vi gjorde förra säsongen och fortsätta utveckla vårt spel och spelidé. 

 

 

Jesper Flodströms kommentar om förlängningen med Figge:

- Det känns riktigt bra att Figge blir kvar i minst ett år till hos oss trots uppvaktande från flera elitserieklubbar. I Figge får vi en lagspelare med bra spelförståelse och bolltrygghet. Förra året när Juhlén försvann mitt under säsongen så hamnade mycket på Figge. I år får vi in flera spelare som kan vara med och dela på ansvaret i speluppbyggnaden. 


Nyhetsarkiv
 
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer